domingo, 19 de marzo de 2017

Aprenent Hip-Hop




Benvolguts lectors, avui a l'escola Vedruna Vall, ha vingut una noia especialitzada en Hip Hop. Ella es diu Nàdia Pesarrodona (Pàgina 26), a fet dues sessions d'una hora i mitja cada una el passat dilluns dia 6 i aquest dilluns dia 13.

Ella ens explica que el hip hop és una cultura, aquesta mateixa engloba quatre branques que són: dj, grafiti, el bid box i la dansa, ella s'encarrega d'aquesta última. I amb aquests tallers el que volen és que els alumnes de 1r de batxillerat de la nostra escola entrin una mica en aquest món, i que el puguin "tastar" una mica gràcies a aquests tallers, ja sigui amb el "new style, looking, pooping, etc", també ens explica que hi ha molta gent especialitzada en dansa a part d'ella, i que fan la mateixa feina que ella, que és exposar el món del hip hop.
Cal destacar també, una cosa molt curiosa que ens explica és que hi ha "grafiteros" que ensenyen aquest art a altra gent, cada artista té una especialitat encara que, també hi ha que tenen dues.


En conclusió, els hi ensenya a fer diferents passos, i després creen la coreografia ajuntant els passos, aquest és el seu repte, per acabar diu que està molt satisfeta de l’últim taller fet a 1rB.











No hay comentarios:

Publicar un comentario