lunes, 3 de abril de 2017

1r de Batxillerat a Praga

Els alumnes de 1r de batxillerat, faran un viatge a Praga una setmana sencera, van fer diverses propostes que eren: Venècia i Florència, Berlín i Nudemverg o Praga, Estrasburg, Alemanya i Nudemberg, i els alumnes van escollir entre les diverses ciutats que van escollir el professorat. Ara mateix estan al destí que van escollir, és a dir, a Estrasburg, Alemanya, Nudemverg i Praga. Faran diverses excursions i una d'elles és que aniran a la seu del parlament europeu i van marxar divendres a les tres de la tarda i tornen el següent divendres.

També, una altra curiositat és que els alumnes de batxillerat no aniran tots junts, aniran per separat per una banda els de BatxiBac i per altra banda els altres, i després s'ajuntaran al viatge tots junts. Van marxar dimecres 29 els alumnes que fan francès cap a París, per fer classes i apendre més aquesta llengua, i els que no francès van marxar divendres 31 cap a Praga, i després s'han ajuntat.



En conclusió, esperem que gaudeixin d'aquest viatge, ja que és un comiat a l'escola, encara que els hi quedin un any més de batxillerat, com a 2n estan molt ocupats per les proves de la PAU prefereixen fer el viatge a 1r.


Aquí podreu veure més fotografies, entorn d'aquest viatge i les seves novetats.

Els alumnes de 1r de BATX

No hay comentarios:

Publicar un comentario